Bemiddeling

Auto aankopen

Als u wensen omtrent merk type kleur en opties aan ons door geeft en eventueel budget Gaan wij op de markt aan de slag om voor u de beste deal te maken. Binnen een correcte tijd krijgt u van ons enkele auto's per e-mail met alle info over prijs en historie van de auto.

Wij presenteren

Van elke auto die een serieuze optie is, krijg je een uitgebreide beschrijving met foto's. Het zijn auto's waarvan de historie bekend is en deze afkomstig zijn van dealers of leasemaatschappijen . Goed gecheckt op herkomst en betrouwbaarheid van aanbieder. Aankoopkeuring laten uitvoeren via Dekra behoort tot de mogelijkheden. Garantie via Autotrust? Dat kan allemaal, wij regelen dat.

Wij onderhandelen

Hebben wij een auto naar uw keuze gevonden? Met onze jaren lange ervaring in de autobranche weten wij voor u de beste prijs realiseren.

Auto verkopen

Je wilt je auto verkopen. Verstandig om dat uit te besteden aan de professional voor de particulier! Autobedrijf H. Broeren vof koopt zelf geen auto's in, toch kunnen wij veel voor je betekenen. We ontvangen graag de gegevens van je auto. Graag verkrijgen zoveel mogelijk info van de te verkopen auto, zowel foto,s als de staat van de auto..

Jouw probleem, onze oplossing

Als je als particulier je auto wilt verkopen, is daar meestal toch een beetje emotie bij. Je kunt hem aanbieden aan een online inkooporganisatie of internet site, maar vaak is het schrikken van de lage opbrengst. In de praktijk blijkt het dan lastig te zijn om een serieus bod op de auto te krijgen. Ook ben je erg druk met veel loze reacties en loop je de kans om op ongewenste momenten proefritjes te moeten maken; vaak zonder resultaat. Met alle vervelende gevolgen en teleurstellingen van dien. Wij nemen voor u als dienstverlener graag het hele verkooptraject over. Ondertussen kun je gewoon in de auto blijven rijden.

Verkooptraject

Wij adverteren je auto op de grote landelijke auto verkoopsites. Daarnaast proberen we actief de auto te verkopen en bieden hem aan bij mogelijk geïnteresseerde kopers en aan klanten die via ons een auto zoeken. Wij kunnen je auto zelfs inclusief garantie verkopen via Autotrust, wat voor potentiële kopers een extra pluspunt is. Als er een serieuze klant is, nemen we contact op, bespreken de prijs en voorwaarden en maken vervolgens een afspraak voor een bezichtiging. En als je dat wenst, kunnen we ook ondersteunen in de financiële overdracht, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Uiteraard spannen we ons in om de beste opbrengst te realiseren!

Afhandeling verkoop

Bij de overdracht naar de nieuwe eigenaar, zorgen we dat eerst de betaling binnen is en daarna het kenteken pas word overgeschreven.